luni, 30 ianuarie 2012

Bratara Succesului


Toti avem scopuri si teluri, insa pentru aceasta trebuie sa ni le stabilim, apoi sa incercam sa le indeplinim.
Ceea ce trebuie sa retinem este ca “Actiunea fara planificare  este cauza tuturor esecurilor”  - Alex MacKenzie.
Este foarte important sa mentinem in permanenta o legatura cu telurile noastre pentru a nu renunta sa luptam pentru ele.
Va propun un plan pentru stabilirea obiectivelor:
Pasul nr. 1
Stabileste cu precizie ceea ce iti doresti.
Pasul nr. 2
Stabileste un termen limita pentru telul pe care il urmaresti.
Pasul nr. 3
Organizeaza lista sub forma unui plan de actiune.
Pasul nr.4
Achizitioneaza-ti bratara corespunzatoare scopului propus si vei ramane in permanenta conectat(a) la obiectivul tau.
Impactul vizual este foarte important in subconstientul uman.
Pasul nr.5
Pune-ti imediat planul in actiune si nu lasa nicio secunda sa treaca fara sa faci ceva care sa te aduca mai aproape de obiectivul urmarit.
Nimeni, in afara de tine, nu te va indeparta de atingerea scopului.
Fiecare culoare a bratarii reprezinta un tel, ca de exemplu, vreau sa avansez in urmatoarele 6 luni sau vreau sa urmez un curs de perfectionare a limbii engleza sau vreau sa am grija sa-mi hranesc creierul doar cu informatii pozitive.
Bratara rosie 
Culoarea rosu accentueaza dorinta de a actiona si de a pune in practica ideile; simbolizeaza dragostea, pasiunea; o poti purta cand ai ca scop o schimbare in viata sentimentala. 
Bratara neagra
Purtarea negrului ne poate pune in legatura cu cele mai adanci secrete dinauntrul mintii noastre si ne poate ajuta sa evoluam; o poti purta cand ai dorinte legate de schimbarea atitudinii si a gandirii.
Bratara mov 
Echilibreaza metabolismul corpului; reprezinta scopurile legate de dorintele de atentie asupra propriei persoane; o poti purta cand ai ca scop pe termen scurt urmarea unei diete, program sportiv.
Bratara verde
Culoarea VERDE este culoarea sperantei si a echilibrului, este culoarea specifica realizarilor profesionale, deci culoarea castigului financiar; o poti purta atunci cand ai ca scop o avansare in cariera sau urmarea unui curs menit sa-ti sporeasca sansele de avansare.
Bratarile se leaga de mana stanga intrucat partea stanga este mai incarcata de sange , fiind latura egocentrica si slaba a sufletului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu